عنوان مقاله و سخنرانی: A software for determination skeletal age using artificial intelligence

ویدئو کوتاه
از راست به چپ: دکتر محمدرضا بدیعی، دکتر کاظم دالایی، دکتر شهاب کاوسی نژاد، دکتر محمد بهناز
در کنار دکتر آزیتا تهرانچی، استاد بخش ارتودنسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران

پروفسور سید مهدی فرمند، ارتودنتیست و استاد دانشگاه تهران

ابتدا به صورت تکنیسین بخش ارتودنسی دانشگاه تهران وارد حرفه ارتودنسی گردید. در سال 1340 وارد دانشکده دندان پزشکی در شهر ارلاگمن آلمان شد و پس از اتمام دوره دکترای دندان پزشکی در همان دانشگاه دوره تخصصی ارتودنسی را گذراند. ایشان حدود یک سال در بخش جراحی فک و  صورت در آن دانشگاه مشغول به کسب تجربه و فعالیت بودند، سپس وارد دانشگاه ایلینویز آمریکا گردیده و دوره MS  را در آن دانشگاه به اتمام رساندند.
پس از پایان دوره تخصصی در آمریکا حدود دو سال در دانشگاه مانیتوبا به عنوان Assciate-Professor (دانشیار) مشغول به تدریس بود. نامبرده چند دوره تدریس تایپودونت در آلمان خود برگزار کردند و سپس با درجه دانشیاری (Associate Professor) به دانشگاه تهران بازگشتند و به عنوان مسئول دوره تخصصی در بخش ارتودنسی دانشگاه تهران مشغول به کار شدند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان رئیس دانشکده در دانشگاه تهران توسط کادر هیئت علمی و دانشجویان انتخاب و در ضمن مدیر گروه بخش ارتودنسی در طی همان سال ها گردیدند.
نامبرده با توجه به تجربیات بسیار بالای خود تحت تاثیر عقاید Anderson, Robin و علی الخصوص Prof. Bulter بود وبر اساس این تفکرات دستگاه فانکشنال  Farmand applianceرا طراحی نمود که در نوع خود بی نظیر است. این دستگاه ها شامل:
1- Farmand 1 appliance
برای درمان بیماران اُپن بایت
2- Farmand 2 appliance
برای درمان مال اکلوژن های‍ کلاس دو دسته یک و دسته دو
3- Farmand 3 appliance
برای درمان مال اکلوژن کلاس سه
با توجه به شخصیت منحصر به فرد دکتر و زحمات بسیار زیادی که برای این دستگاه ها کشیدند، ولی متاسفانه ایشان نتوانستند آن ها را به صورت کتاب تدوین نمایند و در اختیار نسل جدید قرار دهند.
با عبور از یک نسل به نسل دیگر، انسان های با ارزشی زحمات بسیار زیادی در عرصه علم و دانش کشیدند و نسل جدید باید از آن ها یاد کند که در اینجا لازم می دانیم به روح پر فتوح این انسان با ارزش درود فرستیم.

تهیه کننده: دکتر مرتضی اردوبازاری

متوجه اخباری ناگوار شدیم و متوجه شدیم دکتر امیر محمدی، فوت کردند. روحشان شاد…

واقعا باور کردنی نیست دکتر امیر محمدی که روز چهارشنبه هفته پیش در پنل ارتوگناتیک هفدهمین کنگره انجمن ارتودنتیست ها آنچنان پرانرژی در بحث شرکت داشتند فوت کرده باشند …. درگذشت استاد را به همه همکاران و علی الخصوص شاگردان گذشته و حال ایشان در بخش ارتودنسی دانشکده دندانپزشکی تبریز تسلیت عرض میکنیم و از خداوند برای ایشان آمرزش و برای بازماندگان صبر مسئلت داریم

دکتر سید امین همایونی

به یاد استادی نازنین…
?چند روز مانده بود به شروع رزیدنتی و بخشهایش در اواخر شهریور ماه ۱۶ سال پیش…
?بوی پاییز و برگ های هزار رنگ آن، شروع دانشگاه را تداعی می کرد.
?رزیدنت سال اول ارتودنسی بودم، چهارشنبه بود وقرار بود بخش ها شنبه شروع بشه.
با همکلاسیم دکتر محمودی در ارتباط بودم. گفت:من شنبه صبح زود میام بخش.
گفتم من امروز میرم ببینم چه خبره.
?پر انرژی بودیم و مشتاق یاد گیری در رشته ای که قبولی در آن مشکل بود.
وارد بخش که شدم خالی بود، کفپوشها تازه تمیز شده بودند و برق میزد.
آقایی رو دیدم که بعدها به آقای صفدری می شناختیمش، زحمت کش و مهربان.
سلام دادم. گفتم کسی نیست اینجا؟
با لهجه شیرین آذری گفت:
«چه را، دکتر محمدی پشت کامپیوتره »
?رفتم داخل. آقای دکتر محمدی با پیراهنی آستین کوتاه، شلوار مشکی و پوستی سبزه، در حالیکه دست چپش جلو دهان، انگشت اشاره زیر بینی خوش فرمش وبا دست راست تندتند کلیک می‌کرد، سر بلند کردند و گفتند:
سلام، تبریک میگم بیا.
رفتم جلو،
جزوه ای دادند دستم، گفتند:
ببین.
?برنامه ترم بود، جزء به جزء و دقیق با ساعات و روزهای پرزنتیشن های بخش، wire bending ،نام رزیدنت ها، هر ساعت از پرزنتیشنها و رفرنسهای لازم برای ارائه تا پایان ترم!
?بخش ما تازه راه افتاده بود و کتابخانه ما هم رفرنسهای ارتودنسی رو‌ به طور کامل نداشت.
به من گفتند شنبه پرزنتیشن با شماست
کلیدهای اکلوژن Andrews :
?رفرنسها رو خود دکتر محمدی به من دادند، دکتر تقریبا تمام رفرنسها رو داشتند. یادمه چهار کتاب بزرگ بود که آقای صفدری کمک کرد که از پله های بخش ببرم تا حیاط!
?خلاصه چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه رو نشستم تا یه پرزنتیشن آبرومند آماده کنم برای شنبه، وسط آماده سازی پرزنتیشن هم به خودم می گفتم، چهارشنبه رو نمی رفتی می مردی؟!
بعدها خود دکتر محمدی به من گفتند دکتر کلانترمعتمدی این نظم رو بهشون دیکته کرده، و ایشون هم به رزیدنتهاشون.

دکتر فاضل فیروزی

کمیته اجرایی
کمیته اجرایی کنگره

کمیته علمی
کمیته علمی کنگره

در پایان تشکر می کنم از همه همکاران و اساتید عزیزی که با زحمات فراوانشان، کاری کردند تا با بهترین کیفیت، این کنگره برگزار شود و به اتمام رسد.